Akcija!

Makrame ogrlica Unakit

Izvirna cena je bila: 25,00 €.Trenutna cena je: 18,00 €.

Previous lowest price was 18,00 .

Unikatna makrame ogrlica z naravnim kristalom Unakit.

Na zalogi

Šifra: DS00275 Kategorija: Oznaka:

Opis

Unakit velja za sveti kamen, ker poglablja meditacijo s povečanjem vašega občutka in je povezan s srčno čakro. Resonira z vibracijo ljubezni, sočutja in prijaznosti in je kamen, namenjen uravnoteženju čustvenega telesa. Ko je Srčna čakra v neravnovesju, se lahko počutimo nadzorovane bodisi v odnosu ali drugje in postanemo kritični do majhnih pomanjkljivosti drugih. Morda imamo neprimerno močne čustvene odzive na vsakodnevne zunanje dražljaje. Zelene in rožnate kristalne energije se uporabljajo za reševanje blokad in za ponovno uravnoteženje srčne čakre, kar nam pomaga jasno razumeti lastne potrebe in čustva.

Čarobnost Unakita je v njegovi sposobnosti, da vzbudi občutek nujnosti, ko se zavedate, kako hitro vam čas zdrsne skozi prste. Meditirajte s pomenom kristala Unakite in povejte vse svoje sanje, ne glede na to, kako drzne ali divje so. Povejte mu stvari, ki jih ne morete povedati nikomur drugemu, ker posluša in je pripravljen prevzeti vaše težave. Ko meditirate s kristalom Unakit, vam to energijsko polje vlije z močnimi, a nežnimi vibracijami, ki vam pomagajo opustiti preteklost, tako da lahko z epsko silo nadaljujete naprej, namesto da bi se izgubili na pozabljeni avtocesti starih spominov.

Zaradi Unakita boste spet verjeli v magijo. Kamen jasnosti, zdravilne lastnosti Unakita dajejo vašemu srcu izjemno moč vizije in pogum, da postanete junak tistih, ki jih imate radi.

  • Barva vrvice: bordo/vinsko rdeča, črna
  • Kristal: Unakit
  • Velikost kristala: 2,5 cm x 3,5 cm
  • Verižica je unikat in kristal kot je na sliki.

Opisi so splošne informacije in se  ne nanašajo na diagnostiko in zdravljenje. Pri zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim zdravnikom.

Zaradi različnih  nastavitev ekrana lahko pride do razlik v niansi barve med sliko in izdelkom.

Dodatne podrobnosti

Teža 50 g