Akcija!

Set Palo santo in školjka

Izvirna cena je bila: 8,00 €.Trenutna cena je: 6,00 €.

Previous lowest price was 6,00 .

Majhna Abalon školjka in sveti les – Palo santo.

Na zalogi

Opis

Set je odličen za začetno spoznavanje kadila Palo santo, njegovega vonja in delovanja.

Palo Santo imenujejo kot čarobno, mistično, redko, sveto in edinstveno. Imenujejo ga tudi Sveti les. Ta dišeči les je zelo duhovno cenjen med šamani in zdravilci, domorodna ljudstva Južne Amerike pa ga že tisočletja uporabljajo v svetih obredih in za prečiščevanje. Zelo priljubljen je tudi v Evropi. Palo Santo je kadilo iz lesa divje rastočega mističnega drevesa.

Abalon školjka – morsko uho. Kajenje (smudging) je starodavna praksa Indijancev, pri kateri so svežnji zelišč in / ali dišečih gozdov, kot sta beli žajbelj in palo santo, povezani v lupino ovalne školjke. To kot del obredne slovesnosti ali za energetsko čiščenje hiše ali drugega prostora. Naravne luknje v lupini zagotavljajo dovod zraka. Z Abalon školjko, ustvarite sinergijo.

Abalon školjka predstavlja element vode, neprižgani Palo santo predstavlja element zemlje, dim, element zraka in prižgani Palo santo, ogenj. S povezovanjem vseh štirih naravnih elementov vabite harmonijo in ravnotežje v svoj prostor in duh. Dim naj bi se tako vezal na negativno energijo kot tudi na duhove, da bi jih odnesel in prenesel molitve v vesolje.

Palo Santo prihaja iz gozdov, ki jih upravlja, pooblašča in potrjuje ministrstvo za kmetijstvo in namakanje (SERFOR) v Peruju. Uporabljajo se samo drevesa in veje, ki so naravno padle in na kopnem ostale vsaj 3 do 4 leta. Ta način obiranja ne škoduje naravi in uporablja se le les z bogato aromo in je les najboljše kakovosti.

Palčko prižgete nad svečo in pustite da zagori, rahlo nagnete navzgor in počakate približno 1 min in ugasnete, tako da upihnete ogenj. Palčka bo tlela in pri tem sproščala aromatičen dim. Ko končate jo postavite v školjko ali na kateri drug postavek, ki je ognjevaren.

Set vsebuje:

  • 2 x palčka Palo santo
  • mala školjka abalon (Čile)  – cca 8 cm

Opisi so splošne informacije in se  ne nanašajo na diagnostiko in zdravljenje. Pri zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim zdravnikom.

Zaradi različnih  nastavitev ekrana lahko pride do razlik v niansi barve med sliko in izdelkom.

Morda vam bo prav tako všeč…