Akcija!

Modri oniks – neobdelan

1,50 3,00 

Previous lowest price was 1,50 .

Modri oniks za zaščito in moč.

Šifra: DS00445 Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Argentinski modri oniks naj bi bil opora pri opuščanju duševnega, fizičnega in čustvenega stresa, vključno z žalostjo. Vrača notranjo moč in srečo. Poveča občutek notranje stabilnosti. To je kamen, ki daje moč in bo dober za ljudi, ki so vedno pod ekstremnim fizičnim, čustvenim ali duševnim stresom. Modri oniks bo prinesel ravnovesje v vaše telo in duha ter ga okrepil, da boste premagali vse izzive.

Modri oniks je znan kot učinkovit talisman proti črni magiji in bo dobro deloval pri odvračanju negativnih energij, usmerjenih proti vam. Prav tako se boste znebili negativnih energij, ki ste jih že absorbirali in vplivajo na vaše trenutne življenjske okoliščine. Je kamen, ki ima toliko duhovne energije, da bo vašemu življenju dodal obilico sreče že s tem, da bo preprosto del vaše okolice. Kamen uporabljajo ljudje, ki želijo okrepiti svoje intuitivne sposobnosti in se znebiti slabih navad.

  • Velikost: cca – 3 cm; M – 5 cm ; L – 7 cm
  • Naravni kristal
  • Poreklo: Argentina
  • To je naravni izdelek, velikost in barva se lahko razlikujeta in se razlikujeta od prikazane slike.

Opisi so splošne informacije in se  ne nanašajo na diagnostiko in zdravljenje. Pri zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim zdravnikom.

Zaradi različnih  nastavitev ekrana lahko pride do razlik v niansi barve med sliko in izdelkom.

Dodatne podrobnosti

Teža 100 g
velikost

S, M, L

Morda vam bo prav tako všeč…