Akcija!

Optični kalcit – Islandski kristal

15,00 17,00 

Previous lowest price was 15,00 .

Islandski kristal krepi jasnost, koncentracijo in pripomore k povezovanju v najvišjih nivojih.

Šifra: DS00465 Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

Optični kalcit ali bistri kalcit je običajno popolnoma prozoren. Imenujejo gatudi Islandski kristal in Sončev kristal. Vsebuje mavrične vključke in dvakrat upogne svetlobo, ki prehaja skozenj, kar ustvari zanimiv optični učinek. Posebnost tega prozornega kristala je, kot pove že ime, njegova dvolomnost, saj se svetloba se v njem »razdelki« na dva dela in tako dobimo dvojno sliko. Vikingi so ga uporabljali za navigacijo. Številne legende pripovedujejo, da so sončni kamni pripomogli k navigaciji po morju,

Optični kalcit zagotavlja vpogled in se lahko uporablja za programiranje namer. Zelo močen kamen za meditacijo, saj krepi jasnost, koncentracijo in pripomore k povezovanju v najvišjih nivojih ( v tem primeru si ga lahko položite na tretje oko). Ima čistilni učinek na vašo avro, čakre in na energijo v prostoru okoli vas. Kamen, ki bi vsak moral imeti. Lahko boste začutili, nemir, mravljince, kar pomeni da se vaše telo upira spremebi, uravnavanju vaše avre in čaker. Zato si dovolite in se prepustite temu magičnemu kristalu, da opravi svoje poslanstvo.

Izbirate lahko med naslednjimi različicami:

  1. cca 5 cm x 5 cm x 3 cm, teža : 190 g
  2. cca 5 cm x 4 cm x 4 cm, teža : 206 g
  3. cca 4,5 cm x 5,5 cm x 4,5 cm, teža : 308 g

Opisi so splošne informacije in se  ne nanašajo na diagnostiko in zdravljenje. Pri zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim zdravnikom.

Zaradi različnih  nastavitev ekrana lahko pride do razlik v niansi barve med sliko in izdelkom.

Dodatne podrobnosti

Teža 30 g
velikost

1, 2, 3