Akcija!

Amonit obesek

Izvirna cena je bila: 10,00 €.Trenutna cena je: 7,00 €.

Previous lowest price was 7,00 .

Amonit obesek za nove začetke.

Na zalogi

Šifra: DS00617 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Amoniti so živeli povsod po morjih in plavali z brizganjem vode v eno smer, da bi se potiskali. Amoniti so se pojavili pred 425 milijoni let in so bili v dobi dinozavrov zelo pogoste oceanske živali. Izumrli so pred 66 milijoni let. Amoniti so izumrla skupina mehkužcev, ki so tesno povezani s hobotnicami in lignji.  Amonitni mehkužec je bil glavonožec z oklepom v zaviti spiralni obliki. Ta fosilizirana bitja so zaradi svoje oblike telesa simbol nenehnega spreminjanja in evolucije.

Amonit je dober za povezovanje s predniki in s preteklimi življenji. Ta kamen je skozi čas absorbiral kozmično energijo in pomagal spodbuditi življenjsko silo (Chi) v sebi. Pogosto se uporablja za aktiviranje Kundalini in energij življenjske poti. Amonit daje strukturo sedanjosti in krepi vaš nagon za preživetje. Ker se vse vrti v ciklih, reševanje preteklosti pomaga v sedanjosti, preteklost pa pomaga prihodnosti in rešuje težave, preden se pojavijo. Je odlično orodje za pomoč pri prehodu iz starega v novo. Kot pomemben fosil za zdravljenje zemlje z ozemljitvenimi lastnostmi amonit prinaša stabilnost in red v življenje. Ti dve lastnosti krepita duhovno rast in razvoj. Zagotavlja vpogled in vam pomaga videti “celotno sliko”.

Fosil je povezan s korensko čakro in ji prinaša uravnotežene energije, spodbuja nagone za preživetje in povečuje vzdržljivost. Prizemljitveni učinek amonitov pomaga pri težavah s krvnim tlakom, stabilizira pulz. Pomaga tudi pri težavah z ušesi in umirja tinitus.

Ker ima amonit ozemljitveni učinek trdno pozitivno energijo Zemlje, je koristen za poklice, ki zahtevajo natančnost in analitično razmišljanje. Znano je tudi, da amonit resonira in aktivira čakro tretjega očesa, uravnoveša mentalne energije in prenaša višje oblike resnice na fizično raven.

  • Velikost: cca 3,5 cm
  • Obesek s kovinskim okvirjem
  • To je naravni izdelek, velikost in barva se lahko razlikujeta in se razlikujeta od prikazane slike

Opisi so splošne informacije in se  ne nanašajo na diagnostiko in zdravljenje. Pri zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim zdravnikom.

Zaradi različnih  nastavitev ekrana lahko pride do razlik v niansi barve med sliko in izdelkom.