Akcija!

Obesek Modri kianit

7,00 9,00 

Previous lowest price was 7,00 .

Modri kianit spodbuja samoizražanje, govorjenje naše resnice in vse vrste povezav.

Opis

Modri kianit  spodbuja samoizražanje, govorjenje naše resnice in vse vrste povezav. Kianit je čudovit kristal, ki pomaga pri lažji komunikaciji, pomaga dostopati do svojega uma, hkrati pa širi svoje edinstvene psihične sposobnosti. Vaše tretje oko in kronska čakra se bosta povezali, kar vam bo omogočilo razumevanje znanja na različnih frekvencah. Najlažji način, da pokažete moč tega minerala, je, da kos preprosto položite ob posteljo ali celo neposredno na tretje oko, preden greste spat. Ko vaše fizično telo zaspi, vaš um doživlja svoje nočno potovanje. Medtem ko spite, vaš um nenehno poskuša razvozlati in razumeti sanje in vizijske podrobnosti, ki jih prejemate. Ti lahko izhajajo neposredno od naših duhovnih vodnikov ali angelov varuhov in so sporočilo iz vesolja. Kakor koli že, pomen te simbolike je zdaj bolj razširjen kot kdaj koli prej. Če se znajdete v situaciji negotovosti, poskusite pogledati v svoje sanje, da bi razumeli odgovore na vse svoje težave. Njegova visoka vibracijska frekvenca okrepi zdravljenje z čiščenjem energetskih meridianov skozi telo. Je močan kristal za meditacijo in energijsko čiščenje, saj lahko ohranja povišane vibracije, hkrati pa ohranja energije prizemljene. Lahko se uporablja za čiščenje avre eteričnega telesa in prinaša harmonijo.

Kianit podpira enostaven prehod v meditacijo, saj odklene dostop do astralne ravni in naših vodnikov ter ustvarja poti, kjer jih prej ni bilo. Odpira um, krepi telepatske sposobnosti in zagotavlja povezavo za oddajanje in sprejemanje zdravilne energije.

Odličen za duhovno delo, saj prinaša jasnost in zavedanje uma, zaradi česar je odličen kanal za doseganje visokih ravni zavesti in odpiranje uma za sprejemanje božanskih sporočil. Deluje kot energijski ščit, ki spreminja vsako negativno energijo v pozitivno. Je odličen kamen za zdravilce, šamane in vse, ki si prizadevajo odkriti svojo usodo ali usodo drugih.

Zaradi svoje sposobnosti, da pomaga očistiti energijske meridiane, kianit pospešuje proces celjenja telesa, zaradi česar je odličen za zdravljenje zlomljenih kosti, lajšanje bolečin in zmanjšanje vnetja. Ta močan zemeljski kristal lahko pomaga pri celjenju strukture kosti. Odličen je za zdravljenje kostnega mozga, zob, stopal in skeletnega sistema. Njegove sposobnosti za izboljšanje celične regeneracije pomagajo pri regeneraciji mehkih tkiv.

Kot vsak drugi kianit ima tudi modri kianit pasivno sposobnost, da ga ni treba čistiti. Ta kamen ne absorbira nobene negativne energije in je odlično orodje za vsakega praktikanta. Ta kristal priporočam vsakemu reikiju ali energijskemu zdravilcu.

  • Velikost: cca 2,5 cm, cca 4 cm
  • Poreklo: Brazilija
  • Kristal: Modri kianit – naravni neobdelan

Opisi so splošne informacije in se  ne nanašajo na diagnostiko in zdravljenje. Pri zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim zdravnikom.

Zaradi različnih  nastavitev ekrana lahko pride do razlik v niansi barve med sliko in izdelkom.

Dodatne podrobnosti

Teža 50 g
velikost

cca 2,5 cm, cca 4 cm