Akcija!

Kadilo iz tibetanske jantarne smole

Izvirna cena je bila: 7,00 €.Trenutna cena je: 4,00 €.

Previous lowest price was 4,00 .

Kadilo iz tibetanske jantarne smole je tradicionalno ročno zvito iz himalajskih zelišč, smol, začimb, olj in drugih sestavin.

Na zalogi

Opis

Kadilo iz tibetanske jantarne smole je tradicionalno ročno zvito iz himalajskih zelišč, smol, začimb, olj in drugih sestavin. Zlasti jantar je zelo iskan zaradi svojih zdravilnih, uravnoteženih in poživljajočih lastnosti.To naravno zeliščno kadilo ima toplo in sladko aromo in je zelo iskano zaradi svojih zaščitnih, čistilnih in poživljajočih lastnosti. Zažgejo ga za zaščito in spodbujanje duhovnosti v vašem domu saj ustvarijo mirno in umirjeno vzdušje. Ta kadila se uporabljajo med bogoslužjem doma, obredi žrtvovanja in očiščevanja ter pri vadbi joge in meditacije.

Te palčke so zavite v ročno izdelano Lokta papirnato cev z majhno leseno kadilnico. Papir Lokta je narejen iz vlaknatega notranjega lubja zimzelenih grmov družine volčin. Ta obrtna dejavnost in izdelek sta avtohtona v Nepalu, zato je povsem primerna in primerna za te dišeče palčke. ustreza tem dišečim palčkam.

  • Velikost palčke: cca 10 cm
  • Količina: 30 palčk
  • Sestavine: jantar, brin in sandalovina
  • Čas gorenja: cca 45 min
  • Poreklo: Nepal

Opisi so splošne informacije in se  ne nanašajo na diagnostiko in zdravljenje. Pri zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim zdravnikom.

Zaradi različnih  nastavitev ekrana lahko pride do razlik v niansi barve med sliko in izdelkom.

 

Dodatne podrobnosti

Teža 70 g

Morda vam bo prav tako všeč…