Akcija!

Zeleni fluorit obesek – neobdelan

Izvirna cena je bila: 6,00 €.Trenutna cena je: 4,00 €.

Previous lowest price was 4,00 .

Zeleni fluorit obesek za ravnovesje in zaščito.

Na zalogi

Šifra: DS00756 Kategorije: , , , Oznaki: ,

Opis

Fluorit je oblika kalcijevega fluorida. Spada v družino halogenidnih mineralov in je del kubičnega kristalnega sistema. Fluorit je prozoren in je na voljo v vijoličnih, zelenih, rumenih, črnih, prozornih, rožnatih in drugih odtenkih. Ima fluorescentno svetlobo, ki prikazuje različne barve pod različnimi koti. Fluorit ima pomen usmeritve, zaupanja in ljubezni do sebe.

Zeleni fluorit deluje predvsem na srčno čakro. Je stabilizacijski kamen, ki pomaga vzpostaviti čustveno ravnovesje ter ravnovesje med glavo in srcem. Absorbira in ščiti pred negativno energijo. Je kamen, ki ga cenijo tako geologi kot zdravilci. Fizično je kamen eden najbolj uravnoteženih razpoložljivih, kar pomeni njegovo sposobnost uravnovešanja uma in duše. S sposobnostjo čiščenja in absorbiranja negativnosti iz okolja in duhovnih kanalov je zeleni fluorit znan po svoji sposobnosti, da sproži prenovo. Nove misli, kreativne ideje in rešitve problemov ter novi okviri prepričanj so dosegljivi s kristalom zelenega fluorita. Ena največjih prednosti tega zelenega zdravilnega kristala je, da pomaga krepiti vašo samozavest in občutek lastne vrednosti. Zeleni fluorit vam lahko pomaga da ko se ukvarjate z meditacijo postanete mirni in sproščeni.

  • Velikost: cca 2 – 2,5 cm
  • Z izvrtanim lepljenim kovinskim očesom, brez niklja
  • To je naravni izdelek, velikost in barva se lahko razlikujeta in se razlikujeta od prikazane slike.

Opisi so splošne informacije in se  ne nanašajo na diagnostiko in zdravljenje. Pri zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim zdravnikom.

Zaradi različnih  nastavitev ekrana lahko pride do razlik v niansi barve med sliko in izdelkom.

Dodatne podrobnosti

Teža 40 g

Morda vam bo prav tako všeč…