Akcija!

Zapestnica Kunzit

12,00 15,00 

Previous lowest price was 12,00 .

Zapestnica Kunzit, veseli kamen, ki odpira srce.

Šifra: DS01002 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Elastična zapestnica Kunzit, veseli kamen, ki odpira srce in z njim ste sposobni bolje izkusiti in vračati ljubezen. Verjame se tudi, da kunzit pomaga zdraviti srčne bolečine in pomirja živce. Kunzit je eden najbolj pomirjujočih kamnov, kar si jih lahko zamislite. En sam pogled na njegovo mehko lesketanje je dovolj, da zniža vaš srčni pritisk, poveže skupaj raztrgane živce in napolni srce in dušo s polno obljubo božanske ljubezni. To je kristal, ki je tu, da nas spomni, da kljub časom stiske in težav ničesar ni mogoče premagati in da naša največja moč izvira iz zaupljivega in odprtega srca.
Je kamen, ki je znan po tem, da je neverjetno učinkovit pri čiščenju čustvenih blokad, še posebej ko gre za srce. Vsakdo, ki se težko prilagaja spremembam v življenju ali tisti, ki trpijo zaradi nove ločitve ali katere koli situacije, ki jih je povzročila, da so obtičali v nizkih vibracijah, lahko s priklicem moči kunzitnega kamna očistite te travme. in naredite prostor za sijaj notranjega miru, ljubezni do sebe, zdravja in harmonije.
Kunzit je neverjeten čistilec negativne energije. Takoj vstopi in očisti hišo ter poskrbi, da se pajčevine nezaupanja in slabih spominov pometejo stran in vam ostane prostor, za katerega menite, da je varen in zdrav za nego vaše lastne čustvene in duhovne rasti. Ni presenetljivo, da je Kunzite povezovalec srčne čakre. Naša srčna čakra je prostor našega zaupanja in ljubezni ter naše sposobnosti dajanja in odprtosti za sprejemanje v tem svetu. Ko je naša srčna čakra blokirana, smo lahko čustveno nedostopni in zaklenjeni. Če lahko odstranimo to blokado, potem lahko teče čudovita energija in lahko svobodno dajemo in sprejemamo ljubezen brez tveganja, da bi obtičali v negativnih posledicah.

Kunzit se povezuje tudi s kronsko čakro, našimi vrati v višje ravnice vesolja in našim virom duhovnosti. Ko sta naši srčna in kronska čakra odprti, se pripravimo na to, da postanemo zrela posoda za vso magijo, božansko svetlobo in vodstvo, ki nam ga svet lahko podari

  • Velikost zapestnice: cca 18 cm
  • Velikost perlic: 8 mm, 6-7 mm
  • Poreklo: Brazilija
  • Material: Kunzit A
  • To je naravni izdelek, velikost in barva se lahko razlikujeta in se razlikujeta od prikazane slike.

Opisi so splošne informacije in se  ne nanašajo na diagnostiko in zdravljenje. Pri zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim zdravnikom.

Zaradi različnih  nastavitev ekrana lahko pride do razlik v niansi barve med sliko in izdelkom.

Dodatne podrobnosti

Teža 30 g
velikost perlic

8 mm, 7-6 mm