Zapestnica Beli Mesečev kamen

14,00 16,00 

Zapestnica Mesečev kamen je kamen ljubezni, sreče in zaščite.

Šifra: DS01030 Kategoriji: , Oznake: , , ,

Opis

Zapestnica Mesečev kamen je kamen ljubezni, sreče in zaščite.  Je kristal kronske čakre, plodnosti, intuicije, magije, zaščite, upanja in duhovne čistosti. Mesečev kamen pomirja in spodbuja, saj nas uči naravnega ritma življenja, odpira srce empatiji in pomaga pri sprejemanju ljubezni.Povezan je tudi z rastjo, plodnostjo in novimi začetki. Ta kristal se včasih imenuje “popotnikov kamen”, “ribje oko”, “volčje oko” in “kamen usode”. Ne glede na to, kako ga imenujete, je beli mesečev kamen kamen, ki ga boste želeli kot stalnega partnerja na vaši poti zdravljenja.

Če vam stare travme in negativna čustva preprečujejo, da bi imeli razmerje, ki si ga želite, vam lahko beli mesečev kamen pomaga, da se sprijaznite z bolečino iz preteklosti, da nadaljujete z zaupanjem in samosprejemanjem. Mesečev kamen je predvsem talisman potovanja navznoter, ki ga globoko vzame v sebe in poišče manjkajoče, dele duše, ki so ostali ali pozabljeni, nato pa razkriti. Pomen kristalnega kamna je povezan z lunino energijo. Ta kamen usmerja briljantno belo osvetlitev mesečevih žarkov, ki sijejo svetlobo na vaši poti, do ravnovesja in harmonije. Ker uteleša energijo svetlobe, povezovanje s kristalom deluje tudi za dvig vaših vibracij in dvig duha. Te sile vas skupaj vodijo iz teme v svetlobo. Povezan je tudi z notranjo boginjo, simbolom plodnosti in čutnosti. Ženska figura, ki daje življenje, je močna vizualizacija, ki pomaga odkleniti notranjo boginjo, ki obstaja globoko v vašem duhu. Ta energija boginje vam omogoča, da se vrnete v svoj naravni ritem in odkrijete skrite zaklade globoko v sebi. To je močan kristal za vsakogar, ki se želi povezati s svojo žensko stranjo. Povezana je z epifizo in uravnoveša hormonski sistem, stabilizira tekočinska neravnovesja in uravnava bioritemsko uro.
Mesečev kamen je kamen, ki ga najbolj povezujejo s plodnostjo žensk in s tem povezanimi menstruacijami, predmenstrualnim sindromom in menopavzo. Božanska ženskost deluje skozi ta kamen, da pomaga ženskam pri vseh radostih ženskosti. Ta kamen vam pomaga sprejeti nenehna nihanja ženskih hormonov.

  • Velikost zapestnice: cca 17 cm
  • Velikost perlic: cca 6 mm, 4 mm
  • Poreklo: Šri lanka
  • Material: Mesečev kamen A
  • To je naravni izdelek, velikost in barva se lahko razlikujeta in se razlikujeta od prikazane slike.

Opisi so splošne informacije in se  ne nanašajo na diagnostiko in zdravljenje. Pri zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim zdravnikom.

Zaradi različnih  nastavitev ekrana lahko pride do razlik v niansi barve med sliko in izdelkom.

Dodatne podrobnosti

Teža 30 g
velikost perlic

6 mm, 4 mm