Akcija!

Zapestnica Mokait jaspis

Izvirna cena je bila: 10,00 €.Trenutna cena je: 6,00 €.

Previous lowest price was 6,00 .

Zapestnica Mokait jaspis je negovalni kamen, ki prinaša mir in zaščito.

Na zalogi

Šifra: DS01031 Kategorije: , , Oznake: , , ,

Opis

Elastična zapestnica Mokait jaspis je negovalni kamen, ki prinaša mir in zaščito.

Mokait je avstralski jaspis, ki izvira iz Mooka Creeka v gorovju Kennedy Ranges v Zahodni Avstraliji. Je vrsta kalcedona, ki je mikrokristalna različica kremena. Barve tega kamna so izjemno privlačne in ponujajo eno najsvetlejših rumenih in rdečih, kar smo jih kdaj srečali v naravnem mineralu. Ta avtohtoni kamen je znan tudi kot kamen matere Zemlje, ki je zelo priljubljen dragi kamen po vsem svetu zaradi svojih vplivnih zdravilnih sposobnosti in povezovanja z energijo Zemlje.
Mokait je negovalni kamen, ki podpira in vzdržuje v času stresa. Prinaša mir in občutek celovitosti. Pomaga nam pri odločanju, še posebej, ko preživljamo težke čase. Spodbuja vsestranskost in nam pomaga sprejemati spremembe. Mokait nam zagotavlja čustveno rast. Pomaga nam odkriti vse možnosti v situaciji in izbrati pravo. Zagotavlja zaščitni ščit pred negativnimi ali nevarnimi situacijami, odpravlja in blokira neželene zunanje vplive in motnje ter razkriva tisto, kar je prikrito. Spodbuja energijo in nove ideje, nam pomaga pridobiti navdušenje in prinaša odličnost samih sebe, prinaša prijaznost do sebe in drugih. Mokait pomaga tudi vzpostaviti stik z umrlimi.

Mokait jaspis stabilizira splošno zdravje celega telesa in krepi imunski sistem. Pomaga spodbuditi cirkulacijo in povečati telesno energijo. Prav tako naj bi krepil imunski sistem, deloval kot razstrupljevalno sredstvo in pomirjal živce. Uporabljali so ga za pomoč spolnim organom pri zagotavljanju večjega telesnega užitka in plodnosti.

  • Velikost zapestnice: cca 17 cm
  • Velikost perlic: 6 mm
  • Poreklo: Avstralija
  • Material: Mokait jaspis
  • To je naravni izdelek, velikost in barva se lahko razlikujeta in se razlikujeta od prikazane slike.

Opisi so splošne informacije in se  ne nanašajo na diagnostiko in zdravljenje. Pri zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim zdravnikom.

Zaradi različnih  nastavitev ekrana lahko pride do razlik v niansi barve med sliko in izdelkom.

Dodatne podrobnosti

Teža 30 g